yeezy350find
Ankkuri
PE
14.12.2018
P�iv�n s��
PK-Lehti

Kaupunkilehti tavoittaa tutkitusti


Kaupunkilehti Ankkuri ilmestyy Kotkassa, Haminassa, Loviisassa, Pyhtäällä, Virolahdella ja Miehikkälässä. Lehti jaetaan kotitalouksiin ja noutopisteisiin kahdesti viikossa, keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Lehden painosmäärä on 47.200 kpl. Lehden lukijamäärä on 50.000 lukijaa (KMT 2013)

Lehti markkinoi seuraavia ilmoituspaketteja:

DuoKymi (kerralla koko Kymenlaakso) 95.200 kpl
Kaakon Kvartetti (kerralla koko Kaakkois-Suomi) 162.700 kpl
Kaupunkiplus (valtakunnallinen ilmoituspaketti) www.kaupunkiplus.fi

Lehtemme tekniset tiedot ja ilmoitushinnaston löydät pääsivun alalaidan mediakortti-linkistä.
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kymenlaaksonkatu 4, 48100 KOTKA Postiosoite: PL 238, 48101 KOTKA Avoinna: ma-pe klo 9-16.30 Lauantaisin suljettu.
Puhelin: (05) 210 4400 (vaihde) Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)ankkurilehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.