yeezy350find
Ankkuri
LA
21.4.2018
P�iv�n s��
PK-Lehti

Kuinka hyvin tunnet Kymenlaaksoa?

Osallistu Ankkurin ja PK-lehden yhteiseen DuoKymi-kesäkisaan ja voita hauska yllätyspalkinto. Kilpailussa jaetaan kaksi palkintoa.
Äänestysaika on 13.6.2017 asti.

Katso kuvat ja numerot alla olevasta linkistä ja merkitse numero oikean nähtävyyden kohdalle.

- Katso tästä nähtävyydet -

Tarvitset sivun avaamiseen Adobe Readerin

 


Nähtävyydet:

Kausalan asema, Iitti

Haminan ortodoksinen kirkko

Lökören venesatama, Pyhtää

Ranta-Pukin kievari, Anjala

Kantasatama, Kotka

Korian silta

Väkinäisten silta, Kotka

Mäntysaaren kappeli, Valkeala

Langinkosken keisarillinen kalastusmaja

Itsenäisyyspatsas, Kouvola

Toivo Pekkasen muistomerkki

Kuusankosken kirkko


Nimi:

Puh:

Sähköposti:

      


Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kymenlaaksonkatu 4, 48100 KOTKA Postiosoite: PL 238, 48101 KOTKA Avoinna: ma-pe klo 9-16.30 Lauantaisin suljettu.
Puhelin: (05) 210 4400 (vaihde) Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)ankkurilehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.