yeezy350find
Ankkuri
TO
22.3.2018
P�iv�n s��
PK-Lehti
 

19.4.2017 00:00

Liikuntaa ja hyvinvointia Metsolassa

Liikuntaan ja hyvinvointiin pääsee tutustumaan lauantaina 22. huhtikuuta kello 10–16 Metsolan Xamk-kampuksella. Terveytesi parhaaksi -messuilla voi tutustua eri lajeihin sekä hyvinvointi- ja urheilutarvikkeisiin. Tarjolla on myös kuntotestausta ja hierontaa.

Messuilla kuullaan neljä eri luentoa. Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri Höfling Imke kertoo monipuolisesta kestävyysharjoittelusta. Naprapaatti Petteri Koski luennoi liikunnan terveysvaikutuksista. OMT-fysioterapeutti Juha Hiltusen aiheena on kuntoliikkujan tyypilliset sudenkuopat. Naprapaatit Janne Veija ja Sami Aalto valottavat lasten ja nuorten voimaharjoittelua.
Jokaisen luennon yhteydessä arvotaan yhteistyökumppanien (Kotka Trail, Matkapojat Oy, TeamSporttia Kotka, Suomen Naprapaattiyhdistys) lahjakortteja.
Järjestäjiin kuuluvan Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemian toiminnanjohtaja Jiri Auranen on tyytyväinen ensimmäistä kertaa järjestettävien messujen näytteilleasettajien määrään.
–Näytteilleasettajia on parikymmentä ja muutamia paikkoja on vielä vapaana. On hienoa, että esimerkiksi Kotkan ja Haminan kaupungit sekä Steveco Oy ovat tilanneet lippuja henkilökunnalleen. Pyrimme tekemään messuista jokavuotisen tapahtuman.
Nälkäkään ei pääse messuilla yllättämään, sillä kampuksen ravintola on avoinna.
Käteisellä ovelta saatavat liput messuille maksavat viisi euroa, alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.
Messut järjestävät Xamkin Naprapaattiopiskelijat, Etelä-Kymenlaakson urheiluakatemia ja Kotkalaisen Huippu-urheilun Tuki ry.
Lisätietoja: www.terveytesiparhaaksimessut.wordpress.com.

Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kymenlaaksonkatu 4, 48100 KOTKA Postiosoite: PL 238, 48101 KOTKA Avoinna: ma-pe klo 9-16.30 Lauantaisin suljettu.
Puhelin: (05) 210 4400 (vaihde) Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)ankkurilehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.