MA
25.9.2017

3.5.2017 00:00

Rosvoista kaivataan havaintoja

Vuonna 1954 syntynyt haminalainen mies käveli 29. huhtikuuta kello 22:n aikaan Maariankadun ja Sibeliuksenkadun risteyksessä, kun häntä lyötiin takaapäin jollakin esineellä kohti päätä.

Mies sai väistettyä iskun siten, että se osui hänen olkapäähän. Mies putosi maahan polvilleen, jolloin kaksi miestä oli alkanut kopeloida hänen takin taskuja. Miehet olivat lyöneet häntä uudestaan, mutta hän oli pystynyt puolustautumaan siten, että miehet olivat paenneet paikalta.
Miehet olivat 20–30-vuotiaita, molempien pituus noin 180 senttiä, normaalivartaloisia.
Asiaa tutkitaan ryöstön yrityksenä ja havainnot pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 414 500.