PE
15.12.2017

21.11.2017 09:00

Kotkan kaupunginjohtajavaali YouTubessa

Kotkan uusi kaupunginjohtaja valitaan tiistaina 21. marraskuuta pidettävässä kaupunginvaltuuston ylimääräisessä kokouksessa. Kaupunginjohtaja valitaan kolmikosta Ari Korhonen, Kalle Larsson ja Esa Sirviö.

Heistä Korhonen työskentelee tällä hetkellä Raision kaupunginjohtajana, Larsson Tammelan kunnanjohtajana ja Sirviö Mänttä-Vilppulan kaupunginjohtajana.

Vaalikokous alkaa kaupungintalon valtuustosalissa kello 18 ja  sitä voi seurata suorana lähetyksenä Kotkan kaupungin YouTube-kanavalla www.youtube.com/kotkankaupunki