yeezy350find
Ankkuri
LA
15.12.2018
P�iv�n s��
PK-Lehti
 

10.3.2018 00:00

Kari Makkosesta Vuoden valottaja

Kymenlaakson Journalistit ry on palkinnut Vuoden valottaja -palkinnolla Kotkan kaupungin viestintä- ja tapahtumakoordinaattori Kari Makkosen (57).

Viime kesän Kotkan superviikoilla aktiivisuutensa mediaväelle todistanut Kari Makkonen painii jo uusien haasteiden edessä valmistellen Kotkaan kansainvälisiä puuvenemessuja kesälle 2019 sekä luoden puitteita eteläisen Kymenlaaksoon Jukolan Viestille vuodelle 2022 tai 2023.

Vuoden valottaja -palkinnon Makkoselle myöntämisen merkittävin kriteeri on päivittäinen, aktiivinen ja monipuolinen mediaviestintä kelloon katsomatta. Mies on tyytyväinen, että viime aikoina on ollut paljon myönteistä kerrottavaa, kuten Kantasataman outlet-hanke, UPM:n biojalostamosuunnitelma ja Kotkamillsin paperikonehanke. Hän muistuttaa sosiaalisen median tuoneen viestintään kevyempää sävyä.

Sunilassa syntyneellä Makkosella on toimittajatausta. Hän aloitti media-alalla 23-vuotiaana vuonna 1984 urheiluavustajana edesmenneessä Etelä-Suomi -päivälehdessä, siirtyi 1988 paikallisradio Lokkiin, toimi vähän aikaa viestintäalan yrittäjänä, jatkoi Ylen maakuntaradiossa, kunnes siirtyi 1990-luvun puolivälissä Kotkan Meripäivät Oy:n tiedotuspäälliköksi.
Nykyisessä tehtävässään Kotkan kaupungin keskushallinnon viestinnässä Makkonen on työskennellyt 13 vuotta, ensin tiedotuspäällikkönä ja viimeiset kaksi vuotta viestintä- ja tapahtumakoordinaattorina.
KAI-PEKKA VESALAINEN
kai-pekka.vesalainen @ ankkurilehti.fi
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kymenlaaksonkatu 4, 48100 KOTKA Postiosoite: PL 238, 48101 KOTKA Avoinna: ma-pe klo 9-16.30 Lauantaisin suljettu.
Puhelin: (05) 210 4400 (vaihde) Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)ankkurilehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.