yeezy350find
Ankkuri
PE
14.12.2018
P�iv�n s��
PK-Lehti
 

12.4.2018 00:00

Veistospromenadin seuraava teos julki

Kotkan veistospromenadin seuraava teos on Pekka Pitkäsen veistämä graniittipaaden päällä oleva noin puolentoista metrin korkuinen pronssiteos. Teos paljastetaan Isopuistossa Lohisoittoviikolla 6. kesäkuuta kello 17. Paljastuspuheen pitää kaupunginjohtaja Esa Sirviö.

Veistos tulee avokalliolle VPK-talon viereisen laajan istutusryhmän
yhteyteen. Teos vahvistaa samalla Veistospromenadin yhteyttä
kaupunginteatterin kulmalta Sapokan vesipuistoon.

Veistoksen pystyttämisen yhteydessä on tarkoitus rakentaa
Ruotsinsalmenkadun varrelle istuskelupaikka, koska kyseessä on jalankulun solmukohta.
Veistoksen kokonaiskustannus pystytyksineen ja jalustoineen on 22 000 euroa. Kahden penkin istuskelupaikka taustaistutuksineen on noin
8 000 euroa. Kustannusarvio on yhteensä 30 000 euroa.
Lue uusin numero Ilmoita tekstarilla Lisää uutiskuva Ilmoita tehokkaammin
Mediakorttiin on tiivistetty kaikki ilmoitusasiakkaan tarvitsema tieto seikkaperäisesti. Mediakortista löytyvät myös jakelulevikkiä ja yhteyshenkilöitä koskevat tiedot. Mediakortin lukemiseen tai tulostamiseen tarvitset ilmaisen pdf-ohjelman.
Voit lähettää kaupunkilehteemme mielipiteen tai rivi-ilmoituksen tekstiviestinä. 160 merkin mielipideviesti maksaa 0,95 euroa. Rivi-ilmoituksen hinta on 12 euroa. Palvelu toimii DNA:n, Elisan, Kolumbuksen, Saunalahden ja Soneran liittymissä.
Kolari, kyläjuhla, hauska sattumus? Onko sinulla mielessäsi hyvä juttuvinkki? Ota yhteyttä meihin, niin katsotaan yhdessä, olisiko ideasta ainesta pienemmäksi tai vähän isommaksikin jutuksi. Parhaat juttuvinkit palkitaan!
Askarruttaako sinua joku lehteemme liittyvä asia? Haluatko antaa toimitukselle tai ilmoitusmyynnille palautetta? Etkö tiedä mihin osastolle pyyntösi osoittaisit? Käytä silloin tätä kätevää palautelomaketta.
Käyntiosoite: Kymenlaaksonkatu 4, 48100 KOTKA Postiosoite: PL 238, 48101 KOTKA Avoinna: ma-pe klo 9-16.30 Lauantaisin suljettu.
Puhelin: (05) 210 4400 (vaihde) Sähköpostit: etunimi.sukunimi(at)ankkurilehti.fi Verkkojulkaisun päätoimittaja: Petri Piipari.
Sivustomme käyttää evästeitä.